Månedens NYHEDSBREV fra Selskab for Bygningsfysik - SfB

NYHEDSBREV

August 2015

Selskab for Bygningsfysik inviterer hermed til 7PHN SUSTAINABLE CITIES AND BUILDINGS

Tid: d. 20-21. august 2015 i 
Sted: Bella Center, København

Gå ikke glip af årets mest videnstunge, anerkendt videnskabelige konference om bæredygtige byer og bygninger byder velkommen med et massivt opbud af erfaringer og diskussioner af de vigtigste agendaer, herunder kvaliteten i byggeriet. Læs mere eller tilmeld dig her og få 10 % rabat!

7PHN præsenterer renoveringer og nybyggerier, forskning i bygninger og indendørsklima, debatter om kvalitet i byggeriet, barrierer for grønne ambitioner i byerne og strategier for centralisering/decentralisering og meget andet.

Her er nogle af højdepunkterne:

  • Keynotes: Arkitekt og Professor Walter Unterrainer, Designingeniør Nick Grant og Civilingeniør og Professor Kristian Hertz
  • 18 sessioner med foredrag om energieffektive renoveringer og nybyggerier, diskussioner om de grundlæggende styrker og svagheder ved certificeringer, særligt Breeam, Leed og Dgnb, evalueringer af brugeroplevelser, mm.
  • 6 sessioner med workshops om udfordringerne i byggeri - fra kvalitet til hvordan vi definerer vækst i fremtiden og hvordan det vil have indflydelse på bygninger, byer og byggeindustrien.

Tag et kig på programmet eller besøg hjemmesiden for mere information. Konferencen foregår på engelsk.Nu kan du og dit netværk få 10% rabat på konferencen. Venligst brug nedenstående link og tast voucherkoden 7PHNFRIEND. Del også gerne dette gode tilbud med dit netværk ved at videresende denne mail.
   
 

Udover det spændende indhold på konferencen kan du også vælge en række aktiviteter før og under konferencen. Blandt dem er:

  • Konferencemiddag i Skuespilhuset - Om aftenen den 20. august efter den første konferencedag kan du nyde en eksklusiv middag på en af de bedste restauranter i København sammen med andre konferencedeltagere. Aftenen inkluderer en aperitif, tre-retters middag, vin ad libitum og kaffe avec. En luksuriøs aften til kun DKK 700 plus moms.
  • Ekskursion: bæredygtig arkitektur i København - Den 19. august har du mulighed for at besøge nogle af de bæredygtige og energieffektive bygninger i Københavnsområdet. Prisen for ekskursionen er DKK 799 plus moms. Læs mere om ekskursionen.
  • Reception på Københavns Rådhus - Om aftenen den 19. august kan du deltage i en reception på det smukke Københavns Rådhus. Det er gratis at deltage.
  • Match Making - Om eftermiddagen den 20. august har du mulighed for at deltage i match making ved Cluster Excellence. Dette er en chance for at netværke organiseret med andre i din branche, som du ikke tidligere har mødt og måske få en givende ny kontakt. Det er gratis at deltage.

7PHN SUSTAINABLE CITIES AND BUILDINGS
Tilmeld dig her!

Copyright © 2015 Passivhus.dk ApS, All rights reserved. 
Følg os på Linked-in       Følg os på Facebook
Kontakt
info@bygningsfysik.dk
"Vi skal bygge bedre.."

Copyright © 2013 Nyhedsbrev, Selskab for Bygningsfysik (SfB), All rights reserved.