UDVENDIG FACADEISOLERING MED PUDS - ET JULEARRANGEMENT

UDVENDIG FACADEISOLERING MED PUDS – ET JULEARRANGEMENT

Udvendig facadeisolering med pudssystemer synes at blive mere og mere udbredt. Både til renovering af ældre bygninger, men også til helt nye huse. Vi mødes derfor til dette arrangement, for at blive klogere på facadeisoleringens fordele og ulemper.

Tid:  Tirsdag d. 12. december 2016, kl. 18:00 – 21:00

Sted: INGENIØRHUSET I KØBENHAVN – KALVEBOD BRYGGE 31-33, 1780 KBH. V.

Præsentation:

 

Det’ sørme – det’ sandt – december.
Den dejligste måned i men’skernes land.
Der er huset som kulden er slem for,
men for isolerede huse er isen det rene vand,
og opvarmningen bliver til at betale for.

Det’ sør’me, det’ snart, det’ jul..

Med denne lille omskrivning af en kendt julesang inviteres til en faglig aften, hvor vi skal blive klogere på de udvendige facadeisolering med de pudsede løsninger.

Formanden for IDA Bygningsfysik Carsten Rode byder velkommen, og takker for året der er gået i IDA Bygningsfysik og løfter sløret for det kommende års arrangementer.

Vi skal høre fra forfatterne af det nye og aktuelle Byg-Erfa blad angående udvendig facadeisolering, hvad erfaringerne er med denne type isolering. Foredragsholder er Jørghen Nymark Klavsen fra Teknologisk Institut.

Videre skal vi høre om de kendte skadesmekanismer som vi ser på denne type facader. Der deles erfaringer fra Rambølls Afdelingsleder Mari Brandl, som vil gå mere i detaljerne vedr. skader.

Vi skal høre fra den “nye” brancheforening Etics ved. Direktør Gert L. Christensen – hvor foreningens medlemmer producerer eller markedsfører testede og godkendte facadeisoleringssystemer til byggeriet.
Foreningen har til formål at arbejde for at fremme systemtankegangen hos bygherrer, rådgivere og i det udførende led. Desuden er det ETICS-DKs opgave, at repræsentere branchen i standardiseringsarbejde og at overvåge og deltage i udviklings- og forskningsaktiviteter indenfor branchens virkefelt.

Og så skal vi høre om alle de praktiske løsninger og udfordringer som de udførende oplever fra Murermester Peter Andersen, som er et Danmarks murerfirmaer med størst erfaring indenfor dette felt.

Arrangementet er desuden årets sidste fra IDA Bygningsfysik, og der bydes derfor på lidt æbleskiver og gløgg, mens vi ønsker hinanden en Glædelig Jul.

Program

Kl. 18.00 – 18.10: Formanden for IDA Bygningsfysik Carsten Rode byder velkommen og takker for året, der er gået i IDA Bygningsfysik og løfter sløret for det kommende års arrangementer.

Kl. 18.10 – 18.45: Vi skal høre fra forfatterne af det nye og aktuelle Byg-Erfa blad angående udvendig facadeisolering, hvad erfaringerne er med denne type isolering. Foredragsholder er Jørghen Nymark Klavsen fra Teknologisk Institut.

Kl. 18.45 – 19.30: Videre skal vi høre om de kendte skadesmekanismer, som vi ser på denne type facader. Der deles erfaringer fra Rambølls Afdelingsleder Mari Brandl, som vil gå mere i detaljerne vedr. skader.

Kl. 19.30 – 20.00: Pause med gløgg og æbleskiver

Kl. 20.00 – 20.30: Vi skal høre fra den “nye” brancheforening Etics ved. Direktør Gert L. Christensen – hvor foreningens medlemmer producerer eller markedsfører testede og godkendte facadeisoleringssystemer til byggeriet.
Foreningen har til formål at arbejde for at fremme systemtankegangen hos bygherrer, rådgivere og i det udførende led. Desuden er det ETICS-DKs opgave at repræsentere branchen i standardiseringsarbejde og at overvåge og deltage i udviklings- og forskningsaktiviteter indenfor branchens virkefelt.

Kl. 20.30 – 21.00: Og så skal vi høre om alle de praktiske løsninger og udfordringer, som de udførende oplever fra Murermester Peter Andersen, som er et Danmarks murerfirmaer med størst erfaring indenfor dette felt.”

Se arrangementet på IDA Universe: klik her.