Studietur til München og omegn – AFLYST

Studietur til München og omegn – AFLYST

STUDIETUR TIL MUNCHEN OG OMEGN

 

OBS! AFLYST GRUNDET FOR FÅ TILMELDTE

 

Tid
5. juni kl. 9.00 – 6. juni kl. 12.30 2015

Sted
München og omegn (se program)

Beskrivelse
Ekskursioner/Socialt arrangement
På studieturen besøger vi og undersøger en række steder og processer, hvor forskellige elementer af bygningsfysikken anvendes i praksis. Udover ekskursioner og foredrag med lokale rådgivere er fokus på socialt samvær.
Turen starter i Aschheim lige øst for München (adresse oplyses senere), og slutter ved Bad Aibling (ca en time fra München centrum). Man kan godt nå frem med et morgenfly men man kan også ankomme torsdag aften.

Foredragsholdere
Vores guide er Søren Pedersen, Passivhus.dk, der har arrangeret omkring 20 studieture med fokus på energieffektivt byggeri, arkitektur og passivhuse, primært til Tyskland, Østrig og Schweiz. Derudover præsenteres projekterne af lokale arkitekter og ingeniører.

Praktisk
Selve studieturen er på 1½ dag og starter fredag morgen i et sted i Sydtyskland. Deltagerbetalingen for studieturen er på 975 kr og den inkluderer guidning, besøg og foredrag, transport undervejs samt en middag fredag aften.
Rejse til start og hjem igen, hotel og andre måltider er IKKE inkluderet i prisen og skal arrangeres og betales af deltagerne selv. Der er således rig mulighed for forlængelse af turen på egen hånd og evt. med påhæng. Ledsagere kan deltage for 300 kr (inkluderer kun middagen).

Vær opmærksom på, at deltagerne på turen ikke er omfattet af en kollektiv rejseforsikring. Hver enkelt deltager skal sørge for behørig rejseforsikring, som dækker udlandet.

Program
Download programmet her.

Tilmelding
Opdatering annonceres på arrangementssiden. Arr.nr. 314589: Klik her