HYG-ERFA MED IDA BYGNINGSFYSIK

Tid: 20. februar 2018 kl. 16.00-19:00

Sted: DTU Byg, Brovej Bygning 118, 2800 Kgs. Lyngby

Tilmelding: https://universe.ida.dk/arrangement/hyg-erfa-med-ida-bygningsfysik-326446/


Hyg-hvad for noget? Kender du det fra diverse faglige arrangementer, at der aldrig er nok tid til at rigtig at diskutere faglige emner og spørgsmål? Hyg-Erfa er en byggefaglig debatklub hvor der er god tid til den frie faglige debat mellem fagfolk.


IDA Bygningsfysik vil sammen med DTU Byg gerne invitere jer til en aften i det byggefaglige hjørne, og måske endda starte en god tradition.

DTU Byg lægger lokaler til aftens arrangement, som vi kalder HYG-Erfa.
Det handler om byggefaglig erfaringsudveksling, som vi alle holder så meget af, samtidig med at vi hygger, netværker mv.

Arrangementet er fra kl. 1600 – 1900, tre timer hvor vi regner med at vi kunne nå, at komme grundigt omkring en 5-6 aktuelle byggefaglige emner, ved at bruge en ca. 20-30 minutter pr. emne.

Det fungerer efter princippet “Træk et emne fra hatten” hvor alle deltagere som minimum medbringer et – men gerne flere – faglige emner, som man kan trække fra hatten og derefter få en god debat og vidensdeling om dette emne. Ham/hende der har skrevet emnet som bliver trukket, tager indgangstalen og sætter udgangspunktet for emnet.

Morten Mathiasen, Afdelings- og Kvalitetschef fra Byggesagkyndig.nu agerer tovholder og ordstyrer ved at holde styr på talerækken, som ellers er helt fri.

Så går du med et eller flere aktuelle byggefaglige emner, som du gerne vil drøfte med en 20-30 fagfæller, så mød op til Hyg-Erfa.

Vi håber du vil deltage med godt humør, gode emner, og en aktiv deltagelse i diskussionerne. Du skal som sagt minimum medbringe ét byggefagligt emne til hatten, men ellers er deltagelse gratis.

Vi håber på en god, lærerig og ikke mindst hyggelig aften.

Der serveres lidt snacks under mødet, samt vand og kaffe/te.
Vi holder en lille pause ved 1730 tiden, hvor vi byder på en sandwich.

Tag gerne en kollega med.